kolmapÀev, 8. mÀrts 2017

HEAD NAISTEPÄEVA! 😊



   




   Saame lĂ€hemalt tuttavaks.SĂ”prusetera katse toimetuste eest kannavad hoolt meie rĂŒhma kooliminejad lapsed (oleme liitrĂŒhm.)Nooremad lapsed( 3-5)on alati oodatud uudistama.Tegime nendega eraldi hernekĂŒlvi (kodune ja lihtne selgitamine ja toimetamine, eakohane - tuntakse rohkem ikka rÔÔmu tegutsemisest.)
   NĂŒĂŒd siisSĂ”prusetera katsega tegelejatest edasi. 6-7a laste arv rĂŒhmas on 11.  Jagunemine oli rahulik. Osa lapsi eelistasid Ermet, osa Valmat. Lapsed said isikliku istutustopsi, mille ĂŒhes otsas on nr 1 ja teises otsas nr 2.Nii tekib ka vĂ€ike vĂ”istlus moment, ollakse rohkem huvitatud. VĂ”ib ka nii öelda, et tekib peremehe tunne.




   Oi,oi - kui paha lugu. Keegi vĂ€ike paharett on tegutsemas kĂ€inud.  -  Kas see taimeke toibub veel. Sandra on kurb, kohe vĂ€ga kurb.





   Meie super taim Kunn on juba 7sentimeetrit pikk. KĂ”ik taimed said niisutatud

ja kobestatud. Parimad kobestajad on lapse enda sĂ”rmed.Kobedas mullas pĂŒsib niiskus ka kauem.
   Ă•htupoole otsustasime poistega teha mĂ”nusaid ampsukaid tĂŒdrukutele naistepĂ€eva puhul.Need tulevad soolased ja kaunistuseks konservherned, kĂ”rvale saab hampsata suhkruherneid - pĂ€ritolumaa Keenia.(tuleks juba suvi, saaks neid nĂ€mmasid kaunu oma aiast peenralt).



Hakkame aga pihta!

















 
   KĂ”ik on valmis, puudu on veel tĂŒdrukud.





Poisid on tÔelised hÀrrasmehed.Laske hea maitsta. Nii nÀmma!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar