esmaspäev, 13. märts 2017

MÕNI HERNEKLUTT OOTAB EHK TUGESID,ON ÄKKI JANUSEID KA?



                                                                                 13.03


Proovime, kas muld on liiga kuiv. Näpp tunnetab, et tuleks kasta!




Pritsipudeliga kasta, tähendab natuke rohkem vaeva näha- trenni eest ka.

  
           15.03

Täna uurime natuke artiklit "Hernes ja mügarpakterid".Õpetaja ülesanne oli see jutt kuue aastastele lihtsaks rääkida,et nad mõistaksid nädala küsimuse vastust. Pilti mügarpakteritest vaadati hoolega. Laste poolt tuli naljakaid vastuseid, nagu: "Täitsa kui tühjaks söödud viinamarja vars." või siis "Nii palju pallikesi, mõned on suuremad ja väiksemad". Laste soovil proovisime voolida. Tulid välja nagu muinasjutus. Tegelikult on ju mügarad hoopis roosakad, lastele meeldis aga kollane värv.




Tuletame meelde ka eelmise kahe nädala küsimuste vastuseid. Nädala nipid ja küsimused  saavad järjest meie rühma loodusnurga seinale...




...siia karpi poetame vastused, millega saame hiljem teadmiste kontrolli teha.





Täna said hernd valikuliselt vastavalt kasvule toed. Nirumad ootavad veel.


17.03


Eriti agarad on end toe külge kinni haakinud.



 Töönädal on lõppemas, hernetaimed hooldatud ja  meie hernetiim jääb uut kevadesse astumise nädalat ootama. Voolime rühma viimaseks jäänud lastega herneid ja hernekaunu.Mõnus ja rahulik tegevus plaadilt tuleb lastelaul sellest kuidas hiired keetsid hernesuppi. Meie muusika õpetaja õpetab seda meie rühma lastele. See laul hakkab meid juba kumitama. Püüan selle laulu edaspidi videosse saada.



Saidki valmis😃


Saidki valmis😃






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar